maanantai 23. toukokuuta 2011

Kotirinki-yrittäjäpäivät Helsingissä

Kevään yrittäjäpäivät pidettiin 20.5.2011 Tapanilan Urheiluopistolla. Päiväkokouksen jälkeen iltaa jatkettiin hohtokeilauksen ja mukavan yhdessäololon merkeissä. Kokouksessa palkittiin seuraavat onnistujat: 


Susanna Lähteenmäki (oik),
 yrittäjäneuvoja Eija Mäenpää
Ketjun kehittäjäksi valittiin Susanna Lähteenmäki
Palkitsemisperusteissa Susannan todettiin (Kotirinki Helsinki Pakila) olevan ylpeä Kotirinki-yrittäjyydestä. Hän on iloinen sekä aktiivinen osallistuja ketjun yhteisiin tapahtumiin. Hän osaa esittää omat mielipiteensä ja ideansa rakentavasti sekä ajattelee ketjun yhteistä etua.


kenttäpäällikkö Sirpa Heikkinen (vas)
Liisa Lehto ja Eija Mäenpää
Vuoden tulokas on Liisa Lehto
Lähtökohtana vuoden tulokkaan valinnassa on alle kahden vuoden toiminta. Liisa (Kotirinki Helsinki Laajasalo) on onnistunut lyhyessä ajassa kasvattamaan yrityksensä liikevaihdon ja tuloksen esimerkilliselle tasolle. Liisa osaa hyödyntää laajasti ketjun tarjoamia tukipalveluita ja hän on myös itse aktiivinen yhteydenpitäjä.


Vuoden Hymy palkinto Minna-Mari Jurvansuulle Ouluun

Vuoden Hymy! Minna-Mari Jurvansuu

Vuoden Hymy palkinnon saajan valitsevat kaikki ketjuun kuuluvat. Minna-Mari (Kotirinki Oulu Kynsilehto) pokkasi palkinnon suorastaan äänivyöryllä.
Hymy-palkinnon kriteereinä ovat mm. positiivinen käytös, kaverin auttaminen tarvittaessa, yhdessä sovittujen viestinnän pelisääntöjen noudattaminen, omasta jaksamisestaan huolehtiminen, innostuminen ja innostaminen sekä aktiivisuus ketjun yhteistoiminnassa.