torstai 3. huhtikuuta 2014

Konsepti uudistui - Kotirinkiin vuoden sisällä 14 uutta Partneri-yrittäjää

"Meiltähan tämä sujuu.."
Uudet Kotirinki-yrittäjät Miia Perttula ja Iiris Kivioja. 
Miia Perttula ja Iiris Kivioja aloittivat huhtikuun alussa Kotirinki Partneri-yrittäjinä Espoossa.

Iiriksen ja Miian myötä Kotiringissä on nyt 22 yrittäjää, joista 14 Partneri-tasolla ja 8 lisenssi-tasolla.

Partneri-tason yrittäjä toimii joko osa-aikaisesti täydentäen omaa yritystoimintaansa tai työllistäen itsensä tai pienen, 1-2 hengen tiimin. Uusista yrittäjistä Iiriksellä on kauneudenhoitoalan yritys ja Mia toimii yrittäjänä kiinteistöpalvelualalla.

Partneri-yrittäjällä on halutessaan mahdollisuus edetä portaittain lisenssi-tasolle. Tällöin työntekijöitä on jo useampi ja yrittäjä hallitsee koko Kotirinki-konseptin.

Tutkimme palvelualoilla toimivia yrittäjiä ja asiakkaiden toiveita. Sopeutimme toimintaamme markkinoiden mukaan. Suurin osa alalla toimivista haluaa toimia pienesti, pienellä riskillä ja ilman velkarahaa. Moni palvelualan yrittäjiä etsii lisäansioita ja heille Kotirinki tarjoaa hyvän vaihtoehdon.

Kotirinki tarjoaa uudistuksen myötä yrittäjälle mahdollisuuden valita oma tavoitetasonsa. Se voi olla lisäansio oman yritystoiminnan ohella tai pidemmällä tähtäimellä useamman työntekijän yritys, jossa yrittäjä toimii valmentavana esimiehenä. Alkuun pääsee satasilla ja aloituspakettiin kuuluu valmiit Kotiringin asiakkaat, siivouskonseptikoulutus, tietojärjestelmä ja ketjun tukipalvelut jne. Nyt voimme keskittyä rekrytoimaan parhaat voimavarat, joiden valintaa ei "rahakukkaron paksuus" määritä toteaa ketjun toimitusjohtaja Veli-Pekka Pihlainen.

Uudistuksen myötä Kotirinki on ketterämpi ja kasvuhakuisempi.

Olemme purkaneet vuoden aikana "Iisakin kirkkoamme" keventämällä hallintoa ja keskittymällä olennaiseen. Esimerkiksi brandimarkkinoinnista vastannut raskassoutuinen markkinointiosuuskunta lakkautettiin yrittäjien ja Kotiringin yhteisellä päätöksellä. Tehtävät siirrettiin ketjun ohjaukselle - samalla tehostimme asiakashankintaa. Tavoitteenamme on rekrytoida tänä vuonna Partneri-portaalle 10-15 uutta yrittäjää.