keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Vuoden Kotirinki-yrittäjä 2016, Minna-Mari Jurvansuu: ”Siivoaminen on hauskaa ja pitää minut kunnossa”

Suomen Franchising yhdistyksen joka vuotinen Franny Awards järjestettiin perjantaina 8.4.2016 Tapahtumatalo Bankissa Helsingissä. 
Illan aikana Franchising ketjut palkitsivat menestyneimmät yrittäjänsä ”Franny” patsaalla. Kotirinki-ketjun Franny-palkinnon pokkasi itselleen Minna-Mari Jurvansuu Oulun Kynsilehdosta. Perusteluina Minna-Marin valinnalle olivat liikevaihdon orgaaninen kasvu 17,1 % ja tuloskasvu 95% verrattuna edelliseen vuoteen. Hän oli myös 2014 ja 2015 paras asiakashankkija. Aina positiivinen Minna-Mari on palkittu useamman kerran ketjussa vuoden ”Hymy” palkinnolla.

Minna-Mari oli erittäin otettu palkinnosta ja hymy oli herkässä koko illan. ”Heräsin aamulla jo puoli neljä, enkä saanut jännitykseltäni unta.” Minna-Mari kuvaili aamun tunnelmia.

Markkinointityö vaihtui yrittäjyyteen


Minna-Mari oli ennen Kotirinki-yrittäjyyttään markkinoinnin työtehtävissä Polar Electrolla. Markkinointitausta ja positiivinen luonne näkyy Minna-Marin huimasti kasvaneena asiakasmääränä. Hänelle on erittäin luontevaa olla asiakkaiden kanssa.

Kotisiivous herätti Minna-Marin kiinnostuksen, kun tuttava suositteli Kotirinki-yrittäjyyttä hänelle. Alalla riittää hommia ja siivoaminen on palkitsevaa työtä, koska tulos on heti nähtävissä. Yrittäjäksi lähteminen ei ole kaduttanut, vaikka välillä työpäivät ovat hiukan raskaampia.
”Kotirinki-yrittäjyyteni on kestänyt yli kahdeksan vuotta ja yritän nyt keskittyä enemmän kokonaisuuden hallintaan, vaikka en millään malttaisi vähentää siivoamista” Minna-Mari kertoo iloisena, kun tulevaisuuden suunnitelmat tulevat puheeksi. ”Siivoaminen on hauskaa ja pitää minut hyvässä kunnossa” Minna-Mari perustelee siivousintoaan.
Siivouksia hoitaa Minna-Marin lisäksi myös viisi työntekijää, joten siivoustyön ohella laadun valvonta, asiakassuhteiden hoito sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävät pitävät vuoden Kotirinki-yrittäjän kiireisenä.

Minna-Mari on käynyt Life Coach elämäntaitovalmentajan koulutuksen ja kertoo, että siitä on ollut suuri hyöty yrittäjyyden polulla. Koulutus lisäsi Minna-Marin fyysistä ja henkistä hyvinvointia. ”Suosittelen koulutusta ihan kaikille” Minna-Mari vinkkaa.

Minna-Mari Jurvansuu palkittiin Franny Awardsissa kukilla ja "Franny" patsaalla.