torstai 16. helmikuuta 2017

Sirpalla pitkä kokemus Kotirinki-yrittäjyydestä

Sirpa Ruutu omaa 10 vuoden kokemuksen
Kotirinki-yrittäjyydestä
Sirpa Ruutu, Kotirinki Espoonlahdesta, on ollut yrittäjänä Kotiringissä yli kymmenen vuotta. Osa asiakkaista on ollut Sirpan asiakkaana koko hänen Kotirinki-uransa ajan. Sirpalle on ehtinyt kymmenen vuoden aikana karttua paljon kokemusta erilaisten asiakkaiden tarpeista. ”Vuosien varrella on kertynyt paljon hyviä muistoja ja mieleen painuneita tapahtumia” Sirpa kertoo hymyillen.
Sirpa on ollut tyytyväinen valintaansa lähteä ketjuyrittäjäksi. Valttina ketjuyrittäjyydessä on ketjun ja yrittäjäkollegoiden tuki. Ketjun sisältä löytyy mukavia ihmisiä, joiden kanssa voi viettää aikaa myös vapaa-ajalla. ”En olisi lähtenyt yksinyrittäjäksi, koska en olisi pystynyt kaikkeen itse. On hyvä, että tarpeen tullen on aina joku, jolle soittaa ja kysyä neuvoa. Yhteiset palaverit muiden yrittäjien kanssa tuo lisämotivaatiota” Sirpa kertoo.

Ketjuun kuuluvan yrittäjän ei tarvitsee osata kaikkea itse, kuten markkinointia ja verkkosivujen ylläpitoa. Ketjuyrittäjällä on tukenaan ketjun omat asiantuntijat ja hankinnat ovat edullisempia ketjun sopimien yhteistyökumppaneiden kautta.

Kotisiivousalalla on valoisa tulevaisuus


Sirpa uskoo valinneensa oikein, kun lähti Kotirinki-yrittäjäksi. ”Uskon vahvasti Kotiringin tulevaisuuteen ja olen ylpeä omasta yrittäjätaipaleestani” Sirpa hymyilee, kun häneltä kysytään tämän hetkisiä tunnelmia. ”Kotirinki on näiden vuosien ajan ollut koko ajan uudistuskykyinen ja alan edelläkävijä mm. online-tilausjärjestelmän ja julkisen reaaliaikaisen asiakastyytyväisyyden osalta” tyytyväinen yrittäjä jatkaa.

”Kotisiivous on aikanaan mielletty kalliiksi ylellisyystuotteeksi, mutta nyt yhä useammat kuluttajat ovat ottaneet palvelun helpottamaan kiireistä arkea” kertoo Minna Hukari, Kotiringin yrittäjäohjauksesta. ”Kotitalousvähennyksen nousu takaa, että yhä useammalla on mahdollisuus tilata itselleen kotisiivous. Aikaa jää enemmän itselle ja perheelle ja samalla luodaan uutta työtä Suomeen.” Minna lisää hyvillään