perjantai 20. joulukuuta 2019

Vastauksia kotisiivouksen vastuullisuudesta

Kotisiivouksen tilaamiseen useimmille ensimmäinen askel on pitkän pohdinnan tulos. Valintapäätöstä tukemaan voi asiaa miettiä muun muassa kotisiivouksen vastuullisuuden näkökulmasta. Tässä on siihen avustavia kysymyksiä ja vastauksia.

Millainen on kotiin päästettävä siivooja?

Kotiringin siivouksen tekevät alueelliset lähiyrittäjät, jotka on koulutettu tehtäväänsä. Palvelun laatua ja asiakastyytyväisyyttä seurataan reaaliaikaisesti. Yrittäjät saavat jatkuvaa tukea ja koulutusta toimintaansa.

Miten tiedän, että saan mitä tilaan?

Tilattu palvelu vahvistetaan sähköpostilla ja puhelimitse ennen ensimmäistä siivouskertaa. Kotiringin siivouksilla on valmiit, selkeät sisältökuvaukset, johon lopputulosta on helppo verrata. Siivouksilla on tyytyväisyystakuu. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Jokainen koti on erilainen ja kodissa olevat asiat ovat henkilökohtaisia. Miten voin luottaa siivoojaan?

Molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus ovat meille erittäin tärkeitä. Meillä on salassapitovelvollisuus asiakkaiden asioista.

Onko palvelussa huomioitu ympäristönäkökulma?

Siivouksessa käytettävät tuotteet ovat ympäristöystävällisiä. Niiden käyttöä on pyritty minimoimaan. Kulkemisesta syntyviä päästöjä vähennetään siivousaikojen suunnittelulla.Toiminnan vastuullisuudesta kertovat Kotirinki-yrittäjämme Camilla Sjöblom ja Katja Aaltonen. Katso video.

Lisätietoja Kotiringin palveluista www.kotirinki.fi tai Youtube-kanavalta