perjantai 10. tammikuuta 2020

Millainen on toimiva kotisiivouspalvelu

Eikös kaikkein toimivin palvelu ole käyttäjälleen helppoa ja vaivatonta? Sitä odottaa myös kotisiivouspalvelun tilaaja.

Siivousten sisällöt

Kun ei tiedä, mitä siivoukseen pitäisi sisällyttää, säännöllinen Puhtausohjelma on helppo ja varma valinta. Puhtausohjelmia on kolme erilaista ja niiden tarkoituksena on ylläpitää kodin puhtautta. Puhtausohjelmat eroavat toisistaan sekä siivousten sisällön että siivouskertojen mukaan riippuen asiakkaan tarpeesta. Puhtausohjelmiin voi tutustua tarkemmin nettisivuillamme.
Säännöllinen siivouspalvelu toimii arjen taustalla ja asiakas voi nauttia säännöllisesti puhtaasta kodista. Helppoa vai mitä?

Ketju Kotirinki-yrittäjän tukena

Paikalliset Kotirinki-yrittäjät saavat kattavan koulutuksen sekä jatkuvaa tukea Kotirinki-yrittäjyyteensä. Kun toimintaa kehitetään tai asiakkaalla on erityistarpeita, yrittäjä saa lisäkoulutusta ja tukea ketjulta. Laatua mitataan myös säännöllisesti.

Kotiringin Puhtausohjelmien tavoitteena on ylläpitää kodin puhtautta. Hyvä osoitus onnistumisestamme on pitkäaikaiset asiakkuudet, joista pisimpään mukana ovat olleet jo lähes 20 vuotta - Kotiringin perustamisesta lähtien.

Toiminnan taustalla ovat tyytyväiset ja motivoituneet Kotirinki-yrittäjät. Siivouksista vastaavat paikalliset yrittäjät huolehtivat asiakastyytyväisyyden ylläpidosta. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen, asia korjataan.
Katso videolta, miksi Kotirinki-yrittäjät Joa Koivuluoma ja Anna Atroscenkovs pitävät Kotiringin siivouspalvelua toimivina. Voit myös tutustua ja tilata palvelun itse Kotirinki.fi-sivuiltamme. Toimivaa vai kuinka?

Lisätietoja Kotiringin palveluista www.kotirinki.fi tai Youtube-kanavalta