keskiviikko 27. toukokuuta 2020

LuxusSiivouksen asiakkaat siirtyvät Kotirinki-yrittäjille

Kotirinki Oy on ostanut pääkaupunkiseudulla toimivalta Fremantia Group Oy:ltä LuxusSiivouksen kotisiivousliiketoiminnan. LuxusSiivouksen asiakkuudet siirtyvät Kotirinki-yrittäjien vastuulle 1.6.2020. Frementia Group keskittyy jatkossa tuottamaan laadukkaita yrityssiivouspalveluita.

”Halusimme kotisiivouspalvelumme jatkajan, joka tukee kanssamme samoja palvelun kulmakiviä; helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Uskomme, että Kotirinki toimii vahvasti näitä asioita toteuttaen pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla” toteaa toimitusjohtaja Mirkka Jokinen Frementia Groupista.

”Olemme iloisia, että päädyimme yhteistyöhön Frementia Groupin kanssa ja kaikki LuxusSiivouksen asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita Kotirinkiin” toivottaa Kotiringin toimitusjohtaja Veli-Pekka Pihlainen 

Kuvassa Frementia Group Oy:n Mirkka Jokinen (vas) 
ja Laura Rossi sekä Kotirinki Oy:n Veli-Pekka Pihlainen

Kotirinki on kotisiivousalan laatujohtaja
Kaupan ansiosta Kotirinki vahvistaa asemiaan pääkaupunkiseudulla ja kauppa on osa alalla tapahtuvaa rakennemuutosta. Asiakkaat haluavat kotisiivouksessa yksilöllistä palvelua sitoutuneelta palveluntuottajalta. Asiakkaat haluavat myös, että palvelu on vastuullisesti tuotettua ja että siivoustyöntekijä voi elää palkallaan. Alalla yleistyy ketjut, jossa kotisiivouspalvelua tuottaa vastuullinen yrittäjä, jonka tukena on digitaalinen palvelualusta ja ketjuorganisaatio.

Kotiringin toimintamallissa hallintoa on kevennetty digitaalisen palvelualustan ansiosta siten, että Kotirinki-yrittäjät ansaitsevat selvästi palkkatyössä olevaa kotisiivoojaa enemmän. Kotirinki-yrittäjät saavat itse myös suunnitella oman työaikansa. Paremman ansainnan ja itsenäisen sekä selkeän toimintamallin ansiosta sekä yrittäjien että asiakkaiden tyytyväisyys on Kotiringissä huippuluokkaa. ”Yrittäjätyytyväisyydellä on selvä yhteys korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Seuraamme molempia reaaliajassa nettisivuillamme” toteaa Kotirinki-ketjun toimitusjohtaja Veli-Pekka Pihlainen  

Kotiringin reaaliaikaisesti nettisivuillamme näkyvä asiakastyytyväisyys (4,7/5) perustuu selkeisiin toimintaohjeisiin sekä sitoutuneisiin, paikallisesti palvelua henkilökohtaisesti tuottaviin Kotirinki-yrittäjiin. Kotirinki on vuonna 2002 perustettu, kotisiivoukseen erikoistunut, vakavarainen kotimainen ketju. Ketjussa toimii noin 50 Kotirinki-yrittäjää eripuolilla Suomea.
Ketjun liikevaihto v. 2019 oli n. 2m€. Kotirinki etsii jatkuvasti ketjuunsa sekä uusia Kotirinki-yrittäjiä että hyvin hoidettuja kotisiivousyrityksiä.


Lisätietoja
Veli-Pekka Pihlainen                                                    Mirkka Jokinen
Toimitusjohtaja, Kotirinki Oy                                          Toimitusjohtaja, Frementia Group Oy

veli-pekka.pihlainen@kotirinki.fi                                    mirkka.jokinen@frementia.fi
+358 500 450154                                                           +358 45 633 4675