keskiviikko 8. helmikuuta 2012

KOTIRINKI TOIMII MYÖS LOHJAN ALUEELLA


Susanna Kotirinki-yrittäjän aloituskoulutuksessa

Susanna Pursiainen aloittaa Kotirinki-yrittäjänä maaliskuussa 2012. Susanna tarjoaa kodin puhtauspalveluita Lohjan, Vihdin ja Nummelan alueella.

Aikaisemmin Susanna on toiminut ravintolapäällikkönä ja vastannut samalla koko kiinteistön tilahuollosta.

Susanna haaveili uran vaihdoksesta ja etsi uusia työmahdollisuuksia mm. työ- ja elinkeinotoimiston sivuilta. Kiinnostus franchising-toimintaa kohtaan oli herännyt jo aiemmin Susannan haaveiltua oman lemmikkieläinkaupan perustamisesta. Haave kariutui kuitenkin lähipiirissä ilmenneeseen allergiaan.

Mielenkiinto oman siivousyrityksen perustamiseen syntyi, kun Susanna sai vastatakseen kiinteistön tilahuollon. Franchising tuntui turvalliselta tavalta aloittaa yritystoiminta ja Susanna kartoittikin tarkkaan kaikki alan franchising-ketjut. Ketjuksi valikoitui Kotirinki, koska neljän lapsen äitinä vaakakupissa painoivat erityisesti pääsääntöisesti vapaat illat ja viikonloput sekä kohtuulliset aloituskustannukset. Lisäksi Susanna oli jo kauan etsinyt Lohjan alueelta luotettavaa kotisiivouspalvelun tarjoajaa oman kotinsa puhtaanapitoon. Etsinnöistä huolimatta sopivaa palveluntarjoajaa ei löytynyt. Tarve markkinoilla on siis selkeästi olemassa.
Susanna aikookin panostaa omassa toiminnassaan erityisesti asiakashankintaan ja laatuun. Susanna kokee työnsä merkitykselliseksi, koska hänellä on mahdollisuus olla tuottamassa Kotiringin asiakkaille puhtaan kodin synnyttämää hyvän olon tunnetta.