keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Puhtaassa kodissa tuoksuu Joulu

Joulu on monella alalla kiireisintä aikaa vuodesta. Tämä pätee myös kotisiivousyrittäjien kohdalla. Säännöllisten kotisiivousasiakkaiden lisäksi, myös moni muu toivoo siivouksensa lähelle aattoa ja yrittäjien kalenterit täyttyvät nopeasti. Kotirinki vastaanotti tänä vuonna ensimmäiset joulusiivouksien tilaukset lokakuussa. Useilla paikkakunnilla jouluviikon ajat olivat myyty loppuun jo marraskuun lopussa ja lisäaikoja saatiin järjestellä kalenteriin.

Jouluvalmistelut alkavat monissa kodeissa jo varhain syksyllä. Joulu on mukavaa viettää puhtaassa kodissa, joten joulusiivous on hyvin olennainen osa jouluun valmistautumista. Lahjojen hankinta, joulukorttien askartelu ja jouluruokien valmistus on useimmille mieluisampaa tekemistä, kuin siivoaminen. Kiireen keskellä yhä useammat siirtävät siivousurakan alan ammattilaisille, varmistaakseen stressittömämmän joulun itselleen ja perheelleen.

Joululahjaksi siivous


Joululahjojen paketoinnissa on oma taikansa, mutta kaikki eivät tarvitse tai halua lahjaksi tavaroita. Lahja voi olla myös palvelu. Kotisiivouksen tilaaminen perheenjäsenelle tai ystävälle on oivallinen tapa muistaa läheistä jouluna. Mikäli siivouksen tilaaminen toisen kotiin tuntuu vieraalta ajatukselta, palvelulahjakortti on tällöin hyvä vaihtoehto, jolloin lahjan saaja voi itse päättää palveluajankohdan. 
Mietitkö siivouksen tilaamista itselle tai lahjaksi? - Ota meihin yhteyttä - tilaaminen on helppoa www.kotirinki.fi.

Kotirinki toivottaa kaikille rauhaisaa ja siistiä Joulun aikaa!